Termeni si conditii

Site-ul www.partnerco.ro  , este proprietatea SC PARTNER CORPORATION SRL. inregistrata in Bucuresti , Strada Mures Nr. 63 ,Sector 1, cod postal 012274, J40/7401/1999,CUI : RO 12064 261

Cont IBAN: RO50BTRL04801202J35859XX", Banca Transilvania Agentia  Chibrit

 

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. SC PARTNER CORPORATION SRL isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand aceasta pagina, numita "Termeni si conditii".

SC PARTNER CORPORATION SRL garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul www.partnerco.ro  si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei SC PARTNER CORPORATION SRL fara acordul prealabil scris al acesteia.

Dreptul de a crea o legatura web - link - catre www.partnerco.ro   este limitat, neexclusiv si revocabil, si este acordat atat timp cat nu aduce neajunsuri de orice fel pentru SC PARTNER CORPORATION SRL sau oricaruia dintre partenerii nostri, numai dupa obtinerea in scris sau prin email a acordului nostru.

1. Dreptul de autor al SC PARTNER CORPORATION SRL asupra informatiilor publicate pe site

Intregul continut al site-ului www.partnerco.ro  - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date - este proprietatea SC PARTNER CORPORATION SRL si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor  si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul SC PARTNER CORPORATION SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului  www.partnerco.ro   numai in limitele metionate in prezentul document. In cazul in care constatati incalcarea drepturilor de autor va rugam sa ne contactati la adresa office.partnerco@gmail.com

2. Produsele si serviciile oferite de SC PARTNER CORPORATION SRL pe site-ul www.partnerco.ro, politica de preturi

SC PARTNER CORPORATION SRL isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Produsele comercializate prin intermediul www.partnerco.ro  sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala, conform legislatiei in vigoare. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil. Din acest motiv SC PARTNER CORPORATION SRL isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai regaseste in oferta curenta .

In ciuda eforturilor noastre, un mic numar de produse pot avea pe site preturi si detalii gresite, stabilite in mod eronat de catre aplicatia noastra informatica. In aceste conditii, intotdeauna se considera pret si detalii finale cele acceptate de catre client in cadrul discutiilor purtate cu consultantii de vanzari SC PARTNER CORPORATION SRL.

SC PARTNER CORPORATION SRL nu ofera nici o garantie, in mod expres, nici implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la, functionarea acestui site, informatia, corectitudinea descrierilor, actualizarea continutului, produsele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau serviciilor conexe se face pe propriul risc. Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.).

In continutul www.partnerco.ro,  SC PARTNER CORPORATION SRL  isi rezerva dreptul sa modifice descrierile ,specificatiile produselor, imagini ,simboluri  fara o notificare prealabila.

3. Plata produselor

Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea. Plata produselor comandate de pe site-ul www.partnerco.ro  conform acestor "Termeni si Conditii" se poate efectua in avans sau la livrarea produselor. SC PARTNER CORPORATION SRL isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans. Plata in avans se poate realiza prin ordin de plata, dovada platii trebuie trimisa catre SC PARTNER CORPORATION SRL la adresa de e-mail sales.partnerco@gmail.ro sau prin fax, la numarul 021 224 1474 . Livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul SC PARTNER CORPORATION SRL .

4. Livrarea produselor

Livrarea produselor se va face oriunde in tara. SC PARTNER CORPORATION SRL isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor.

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna si corespund cantitativ si calitativ cu ceea ce s-a comandat si aceasta este facuta in momentul semnarii documentelor fiscale legale ce insotesc coletul. Factura constituie contract de vanzare/cumparare conform legislatiei romanesti in vigoare. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea facturii cu privire la faptul ca a primit produsele care sunt conform cu comanda si cu nevoile acestuia.

SC PARTNER CORPORATION SRL isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de SC PARTNER CORPORATION SRL care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de SC PARTNER CORPORATION SRL fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de SC PARTNER CORPORATION SRL de la acest client.

5. Garantia produselor

Conditiile de garantie sunt in conformitate cu Legea 449/2003 si O.G. 21/1992. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect impreuna cu accesoriile aferente, copie de pe factura fiscala si certificatul de garantie in original. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.

In conformitate cu Legea nr. 449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora, declaram ca produsele livrate corespund documentatiei de executie a producatorului si/sau declaratiei de conformitate a produsului.

Raspunderea SC PARTNER CORPORATION srl  pentru lipsa conformitatii produselor comercializate este angajata daca lipsa de conformitate apare in termenul specificat in legislatia corespunzatoare  de la livrarea produselor, data mentionata in certificatul de garantie  care insoteste produsele.

Garantia de conformitate se aplica numai Consumatorilor definiti in Legea nr. 449/2003: "Consumator - orice persoana fizica sau grup de persoane fizice constituite in asociatii, care, in cadrul contractelor care intra sub incidenta prezentei legi, actioneaza in scopuri din afara activitatii sale comerciale, industriale sau de productie, artizanale ori liberale".

Reparatiile se efectueaza in Strada Mures nr. 63 , sector 1 , Bucuresti

6. Dreptul de retragere

Dreptul la retragere se poate face In conformitate cu Legislatia in viguoare

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca, de exemplu, o scrisoare trimisa prin posta, fax sau e-mail.

Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dv., inclusiv costurile livrarii, cu exceptia costurilor suplimentare determinate de faptul ca ati ales alta modalitate de livrare decat cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi Vom efectua aceasta rambursare folosind aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care v-ati exprimat acordul expres pentru o alta modalitate de rambursare; in orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari.

Putem amana rambursarea pana la data la care primim inapoi produsele Nu se accepta pentru retur produse personalizate conform cerintelor clientului, produse care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau aparate fara ambalajele  originale intacte

7. Calitatea serviciilor de hosting, link-urile catre alte site-uri, erori de functionare

Site-ul www.partnerco.ro   este gazduit de serverele unei terte firme. SC PARTNER CORPORATION SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari ale scripturilor programate. SC PARTNER CORPORATION SRL nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului www.partnerco.ro  . SC PARTNER CORPORATION SRL nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul www.partnerco.ro   . Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

 

8. Coduri de conduita

www.partnerco.ro  respecta prevederile Legii nr. 363/2007 din 21/12/2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comercianţilor în relaţia cu consumatorii şi armonizarea reglementărilor cu legislaţia europeană privind protecţia consumatorilor.

9. Dispozitii finale

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe www.partnerco.ro   si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator. Persoana responsabila cu concilierea este Dl. Virgil Petcu , putand fi contactat la adresa office.partnerco@gmail.com, sau telefonic la numarul 0212241474 .

In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului www.partnerco.ro  , clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de SC PARTNER CORPORATION SRL fata de orice client este valoarea sumei incasate de SC PARTNER CORPORATION SRL de la acest client.

Contact Sediu

Adresa: Str. Mures, nr.63, sector1, Bucuresti
Tel/Fax: 021 2242257
Mobil: 0788 820633
E-mail: office.partnerco@gmail.com

Vanzari - Distributie

Tel/Fax: 021 2241474, 021 2240995
Mobil: 0788 820634
E-mail: sales.partnerco@gmail.com

Contact Service

Tel/Fax: 021 2230745, 021 2245627
Mobil: 0788 631101
E-mail: service.partnerco@gmail.com